Υλικά
Για την βάση
60 γρ γάλα αμυγδάλου
80 γρ ελαιόλαδο
1 κτγ μπέικεν πάουντερ
250 γρ αλεύρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Για την κρέμα λεμονιού
600 μλ γάλα αμυγδάλου
150 γρ ζάχαρη
70 γρ κορν φλάουρ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κτσ υγρή βανίλια
Για την κρέμα σοκολάτας
400 μλ γάλα αμυγδάλου
150 γρ ζάχαρη
40 γρ κακάο σκόνη
50 γρ κορν φλάουρ
1 κτσ υγρή βανίλια
Για το στόλισμα
Βατόμουρα
26 cm
Πηγή: LIVE KITCHEN CHANNEL
Discussion about this post