Η Γη της Ελιάς: Mάνος και Μιχάλης στα μαχαίρια - «Η Μαρίνα είναι δική μου»
γη ελιάς Ισίδωρος
ADVERTISEMENT
Παπανώτας σε Γκουντάρα: «Θα με ειρωνευτεί εμένα; Μην ανοίξω το στόμα μου»
Το Ναυάγιο: Το νέο τραγούδι της Ζουγανέλη που ντύνει την σειρά
Κερασίνα Μάγισσα
Η Μάγισσα: Μια τιμωρία θα φέρει το τέλος
Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Μάνης
Φαίη Σκορδά: «Δεν θα κουνήσω το δάκτυλο, ούτε θα το παίξω ηθικολόγος»
Η Παραλία: Ο Χάρι σε βαρύ πένθος- Χάνει τα λογικά του
Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το τέλος του Ιπποκράτη στη σειρά
MEGA Καλημέρα: Τι συμβαίνει με τις ώρες προβολής της εκπομπής;
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

Στο ΝΙΜΙΤΣ έξι νεφροπαθείς θετικοί από την κλινική “Ταξιάρχαι”-Μεταφέρονται και οι 17 ασθενείς

Διαφημιστείτε μαζί μας Διαφημιστείτε μαζί μας Διαφημιστείτε μαζί μας
ADVERTISEMENT

Διαβάστε επίσης

 

Σε επιδημιολογικές βόμβες εξελίσσονται σε δυο δομές υγείας στην Αττική , όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορονοϊού. Πριν από λίγο ξεκίνησε η μεταφορά 6 νεφροπαθών ασθενών από την ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι οι οποίοι ανιχνεύτηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό ,στο νοσοκομείο αναφοράς ΝΙΜΤΣ.

Στη κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι βρέθηκε το πρωί ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας  καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, για να ελέγξει την κατάσταση. Από το σύνολο των 226 δειγμάτων από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, τα 37 είναι θετικά για κορονοϊό, ενώ τρεις έχουν χάσει τη ζωή τους. Είναι σε εξέλιξη  διαδικασία ιχνηλάτησης  και στις δύο ιδιωτικές κλινικές υγείας στην Αττική που εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοιού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος.

«Είναι μια σημαντική επιδημία σε έναν χώρο με κίνδυνο λόγω ευπαθούς ομάδας», ανέφερε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην κλινική του Περιστερίου. Τόνισε πως «έχουν παρθεί μέτρα, είμαστε κοντά τους και θα τους υποστηρίξουμε όσο μπορούμε για να σταματήσει το κακό».

«Όλοι οι θετικοί ασθενείς μεταφέρονται σε μονάδες υγείας, εδώ δεν υπάρχει κανένα θετικό κρούσμα. Τους υπόλοιπους ασθενείς τους χαιρέτισα, είναι καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν εδώ και θα παρακολουθούνται καθημερινά κλινικά και εργαστηριακά κάθε δύο μέρες» , επεσήμανε ο καθηγητής  Τσιόδρας.

Όπως επίσης ανέφερε «Δόθηκαν όλες οι οδηγίες, οι άνθρωποι είναι πάρα πολλοί για να πάνε σε άλλη κλινική για να κάνουν αιμοκάθαρση. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί, 17 έχουν φύγει, 17 εργαζόμενοι είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους και τρεις νεκροί. Στην κλινική Ταξιάρχαι οι ασθενείς ήταν 100 και το προσωπικό 110» 

Πηγή: OTAVOICE

ADVERTISEMENT

Παρόμοια Άρθρα

Next Post

Discussion about this post

Διαφημιστείτε μαζί μας Διαφημιστείτε μαζί μας Διαφημιστείτε μαζί μας
ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist