Το πιο αφράτο Κεικ Λεμονιού -Τύφλα να έχει η Λεμονοπιτα – best Lemon cake
Υλικά-Ingredients
Για το σιρόπι-For the syrup
600 γρ ζάχαρη-600 g sugar
500 μλ νερό-500 ml water
Φλούδα από 1 λεμόνι-Zest from 1 lemon
Χυμό από 1/2 λεμόνι-Juice from 1/2 lemon
Για το κεικ-For the cake
4 αυγά-4 eggs
200 γρ ζάχαρη-200 g sugar
200 γρ γάλα-200 g milk
170 γρ ηλιέλαιο-170 g sunflower oil
20 γρ μπέικεν πάουντερ-20 g baking powder
Ξύσμα από 1 λεμόνι-Zest from 1 lem;oni
Χυμό από 1/2 λεμόνι-Juice from 1/2 lemon
2 βανίλιες-2 vanilla
360 γρ αλεύρι-360 g flour
35×25
Πηγή: LIVE KITCHEN CHANNEL
Discussion about this post