Μαμαδίστικη Παστούλα με Μερέντα (Πόσο πιο Νόστιμη)
Υλικά
Για το παντεσπάνι
3 αυγά
120 γρ ηλιέλαιο
300 γρ αλεύρι γ.ο.χ
2 κτσ κακάο σκόνη
2 κτγ μπέικεν πάουντερ
1 κτσ υγρή βανίλια
150 γρ ζάχαρη
200 γρ γάλα
Για το πασπάλισμα
300 μλ γάλα
Για την σαντιγί
2 φάκελοι (200 γρ)σαντιγί σε σκόνη
400 μλ γάλα
3 κτσ μερέντα
Για το γλάσο
200 γρ κουβερτούρα
100 γρ γάλα
Για το στόλισμα
Σταγόνες σοκολάτας
25×30
Πηγή: LIVE KITCHEN CHANNEL
Discussion about this post