Εύκολη Τούρτα Μιλφέιγ (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ) Mille feuille recipe
Υλικά-(Ingredients)
Για την κρέμα-For the cream
1200 μλ γάλα-(1200 ml milk)
250 γρ ζάχαρη-(250 g sugar)
100 γρ κορν φλάουρ-(100 g cornstarch)
4 κρόκους-(4 yolks)
50 γρ αγελαδινό βούτυρο-(50 g cow butter)
1 κτσ υγρή βανίλια-(1 tbsp vanilla extract)
Για την ζύμη-For the dough
2 φύλλα σφολιάτας-(2 puff pastry)
Ζάχαρη άχνη-(Powddered sugar)
Για την σαντιγί-For whipped cream
400 μλ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά-(400 ml whipping cream 35%fat)
50 γρ ζάχαρη-(50 g sugar)
Για το στόλισμα-For desigh
1 πακέτο σφολιατίνια-(1 packet mini puff pastry)
Ζάχαρη άχνη-(powdered sugar)
Πηγή: LIVE KITCHEN CHANNEL
Discussion about this post