Ένα Φανταστικό γλυκό που θα το φτιάχνεται συνέχεια!!!!!
Υλικά 150 γρ αλεύρι Γ.ο.χ
30 γρ κακαό σκόνη
1 κτγ μπέικεν πάουντερ
1/2 κτγ μαγειρική σόδα
40 γρ ηλιέλαιο
1 κτγ ξύδι
170 γρ ζάχαρη
240 γρ νερό
80 γρ κουβερτούρα
2 βανιλίνες Vegan Πραλίνα Sisinni
Ταψί 20χ20
Εκτέλεση Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα γυάλινο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι,το κακάο,το μπέικεν και την σόδα. Προσθέτουμε στην συνέχεια και την ζάχαρη. Έπειτα μέσα στο νερό ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το ξύδι και τα προσθέτουμε όλα μαζί μέσα στα στερεά υλικά μας. Ανακατεύουμε αλλά όχι πολύ και προσθέτουμε και την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Σε ένα ταψάκι 20χ20 εάν είναι απλό θα βάλετε λαδόκολλες σταυρωτα για να μπορεσετε να βγάλετε το παντεσπάνι. Εγω στη συνταγή επειδή χρησιμοποίησα αποσπώμενη φόρμα και δεν έχει πάτο χρησιμοποίησα αλουμινόχαρτο για να μην φύγει το μείγμα και έβαλα και ένα κομμάτι λαδόκολλα. Στην συνέχεια αφού το λαδώσουμε στα πλαινά και στον πάτο πρώτα ρίχνουμε το μείγμα. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 c για 25 λεπτά περίπου(ανάλογα τον κάθε φούρνο). Μόλις ψηθεί το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει . Αφού κρυώσει το πασπαλίζουμε με vegan πραλίνα sisinni. Το κόβουμε το γλυκό μας σε κομμάτια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε και εμείς και οι αγαπημένοι μας.
Μια φανταστική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει σε περιόδους νηστείας!!!Καλή σας επιτυχία
Discussion about this post