Συνταγούλα για 50 λαχταριστά νηστίσιμα Γαλακτομπουρεκάκια ότι πρέπει για περιόδους νηστείας(Greek custard pie vegan)
Υλικά-Ingredients
Για το σιρόπι-For the syrup
500 γρ ζάχαρη-(500 g sugar)
250 γρ νερό-(250 g water)
Φλούδες από 1 λεμόνι-(Peels from 1 lemon)
Χυμό από 1/2 λεμόνι-(Juice from 1/2 lemon)
1 στικ κανέλας-(1 cinnamon stick)
Για την κρέμα-For cream
1 λίτρο γάλα αμυγδάλαου-(1 litre almond milk)
200 γρ ζάχαρη-(200 g sugar)
100 γρ ψιλό σιμιγδάλι-(100 g fine semolina)
2 βανιλίνες-(2 vanilla)
20 γρ κορν φλάουρ-(20 g cornstarch)
1 κτσ μαργαρίνη-(1 tbsp margarine)
Για την ζύμη-(For dough)
2 πακέτα φύλλο κρούστας-(2 packets phyllo)
Ηλιέλαιο-(Sunflower oil)
Discussion about this post