Συστατικά
μια φέτα καρπούζι πάχους 2 εκ.
ντοματάκια κομμένα στα 2 ή στα 4
ελιές σε ροδέλλες χωρίς κουκούτσι
καυτερή πιπεριά σε φετούλες
φέτα σπασμένη με τα δάχτυλα σε μικρά κομμάτια
μέλι ή κρέμα βαλσάμικο
μια πρέζα χοντρό αλάτι
φύλλα βασιλικού
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ανάβουμε τον φούρνο στο γκριλ στο τέρμα.
Βάζουμε το καρπούζι σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε για μερικά λεπτά μόνο μέχρι να καραμελώσει η επιφάνεια του ελαφρά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και το μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.
Αλατίζουμε ελαφρά την επιφάνειά του
Σκορπίζουμε επάνω του τις ντομάτες, την πιπεριά, τη φέτα και τις ελιές
Πασπαλίζουμε με το μέλι ή την κρέμα μπαλσάμικο
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Μπορούμε βέβαια και να μην το ψήσουμε και να το γευτούμε έτσι δροσερό.
Discussion about this post