Υλικά-Ingredients
Για το σιρόπι-For syrup
500 γρ νερό-(500 g water)
500 γρ ζάχαρη-(500 g sugar)
1 στικ κανέλας-(1 cinnamon stick)
Για την βάση-For the base
1/2 κτγ μαστίχα-(1/2 tsp mastic)
200 γρ ζάχαρη-(200 g sugar)
500 γρ χοντρό σιμιγδάλι-(500 g semolina coarse)
1 κτγ μπέικεν πάουντερ-(1 tsp baking powder)
1 κτγ μαγειρική σόδα-(1 tsp baking soda)
450 γρ γάλα-(450 g milk)
Για την κρέμα-For the cream
1200 μλ γάλα-(1200 ml milk)
250 γρ ζάχαρη-(250 g sugar)
120 γρ κορν φλάουρ-(129 g cornstarch)
2 βανιλίνες-(2 vanillins)
2 κρόκοι-(2 yolks)
70 γρ βούτυρο αγελάδος-(70 g cow butter)
Για το στόλισμα-For design
Κανέλα σκόνη-(Cinnamon powder)
40×27
Discussion about this post