Η πιο Aφράτη Kαρυδόπιτα (100% επιτυχία)
Υλικά-Ingredients
Για το σιρόπι-(For syrup)
700 γρ ζάχαρη-(700 g sugar)
500 γρ νερό-(500 g water)
2 στικ κανέλας-(2 cinnamon sticks)
Φλούδες από λεμόνι-(peels from lemon)
Χυμό από 1/2 λεμόνι-(juice from 1/2 lemon)
Υλικά-(Ingredients)
8 αυγά-(8 eggs)
180 γρ ζάχαρη-(180 g sugar)
200 γρ καρύδι-(200 g walnut)
200 γρ σιμιγδάλι ψιλό-(200 g fine semolina)
2 κτγ αλεύριΓ.Ο.Χ-(2 tsp all purpose flour)
1 κτγ μπέικεν πάουντερ-(1 tsp baking powder)
1/2 κτγ αλάτι-(1/2 tsp salt)
1 κτγ κανέλα-(1 tsp cinnamon powder)
1 κτσ υγρή βανίλια-(1 tbsp vanilla extract)
50 γρ ηλιέλαιο-(50 g sunflower oil)
Discussion about this post