Είναι μια συνταγή πανεύκολη με πολύ καλό αποτέλεσμα τα πιο αφράτα Τυροψωμάκια – Κασεροψωμάκια
Υλικα-ingredients
Για την ζύμη-For the dough
600 γρ αλειρι Γ. Ο. Χ-600 g all purpose flour
200 μλ γαλα-200 ml milk
60 γρ ηλιελαιο-60 g sunflower oil
100 γρ αγελαδινό βουτυρο-100 g cow butter
2 κτγ ζαχαρη-2 tsp sugar
2.5 κτγ αλατι-2.5 tsp salt
2 αυγα-2 eggs
9 γρ ξηρή μαγια-9 g dry yeast
Για την γέμιση-For inside
500 γρ τυρί γκουντα-500 g gouda cheese
50 γρ παρμεζανα-50 g parmesan
Για το άλειμμα-for spreading
1 αυγο-1 egg
40×37
Discussion about this post