Απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και όσα ισχυρίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του για το εστιατόριό της στην Πάρο, έδωσε η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με αναλυτική ανάρτησή της στο Instagram.
Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε θέμα για την Μόνικα Μπελούτσι, που έκανε φέτος διακοπές στην Πάρο και σε εστιατόριο του νησιού έκανε λογαριασμό 750 ευρώ.
Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως πρόκειται για το εστιατόριο που έχει χρόνια στο νησί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κι εκείνη ένιωσε την ανάγκη να κάνει ορισμένεες διευκρινίσεις.
«Αχ βρε Γιώργο Λιάγκα μας έλειψες είναι η αλήθεια! Καλή αρχή λοιπόν σε σένα και στην ομάδα σου και καλή σεζόν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά και ξέρεις ότι το εννοώ. Όμως την πρώτη βόμβα σε μένα την έριξες βρε;
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους λοιπόν, γιατί άρχισαν να καταφθάνουν μηνύματα από παντού και αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που γράφουν ανακρίβειες και άτοπες πληροφορίες! Εγώ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Εκεί λοιπόν, πριν από 23 χρόνια, το 1996, με τον άνδρα μου Μανώλη, ανοίξαμε το εστιατόριο Παπαδάκης στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.
Για σχεδόν μία δεκαετία αλλάξαμε το γαστρονομικό σκηνικό της Πάρου και φεύγοντας από το νησί είχα ήδη αλλάξει και εμπνεύσει πολλούς. Το μυστικό μου ήταν αυτό: Τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, ντόπιοι παραγωγοί μόνο, επίλεκτα ιδιαίτερα υλικά από τα γύρω νησιά και η γεύση της Πάρου, παρέλασαν στα τραπέζια μου και με την σειρά τους οι φανατικοί μου πελάτες παρέλαυναν κάθε χρόνο στα περιζήτητα τραπέζια της Αργυρώς.
Από το 2005 το εστιατόριο Παπαδάκης μεταφέρθηκε με επιτυχία στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας. Μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να αλλάξω όνομα στο εστιατόριο μου, γιατί έγραψε και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του καθημερινά με επιτυχία εδώ και 23 χρόνια.
Ποτέ δεν είχα στην Πάρο άλλο εστιατόριο με άλλο όνομα. Μόνο τα παιδιά μου εδώ και 3 χρόνια τρέχουν με επιτυχία το δικό τους εστιατόριο Σταθερός στην Νάουσα και έχουν την στήριξη και την βοήθεια του εστιατορίου Παπαδάκης.
Αυτά λοιπόν για την ιστορία και μόνο. Το όνομα μου το φυλάω σαν θησαυρό και το εστιατόριο μου ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, είναι η προίκα μου που την κεντώ 23 ολόκληρα χρόνια με μεράκι αγάπη κόπο και πολύ σεβασμό σε όσους μας επισκέπτονται».
https://www.instagram.com/p/B2Reg7jCvs2/?utm_source=ig_embed
Πηγή: www.protothema.gr
Discussion about this post