Υλικά-Ingredients
Για την βάση-For the base
60 γρ γάλα αμυγδάλου-60 g almond milk
80 γρ ελαιόλαδο-80 g olive oil
1 κτγ μπέικεν πάουντερ-1 tsp baking powder
250 γρ αλεύρι-250 g flour
Ξύσμα από 1 λεμόνι-Zest from 1 lemon
Για την κρέμα λεμονιού-For lemon cream
600 μλ γάλα αμυγδάλου-600 ml almond milk
150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar
70 γρ κορν φλάουρ-70 g cornstarch
Ξύσμα από 1 λεμόνι-Zest from 1 lemon
Χυμό από 1 λεμόνι-Fresh juice from 1 lemon
1 κτσ υγρή βανίλια-1 tbsp vanilla extract
Για την κρέμα σοκολάτας-For chocolate cream
400 μλ γάλα αμυγδάλου-400 ml almond milk
150 γρ ζάχαρη-150 g sugar
40 γρ κακάο σκόνη-40 g cocoa powder
50 γρ κορν φλάουρ-50 g cornstarch
1 κτσ υγρή βανίλια-1 tbsp vanilla extract
Για το στόλισμα-For the design
Βατόμουρα-Ruspberries
Discussion about this post