Γλυκάκι τύπου καζάν Ντιπί που θα αγαπήσετε και Νηστίσιμο!!Που σίγουρα δεν θα το κάνετε μια φορά αφού μπορείτε να το κάνετε και σε περιόδους Νηστείας!!
?(ΠΡΟΣΟΧΗ) Το ψήσιμο να γίνει σε πάνω αντίσταση!!!
? Μπορείτε να το κάνετε και με Αγελαδινό η βουβαλίσιο γάλα
Υλικά-Ingredients
2 λίτρα γάλα αμυγδάλου-2 litre almond milk
400 γρ ζάχαρη-400 gr sugar
2 βανίλιες-2 vanillins
200 γρ κορν φλάουρ-200 gr cornstarch
150 γρ ζάχαρη άχνη-150 gr sugar powder
Φόρμα 30 εκ.-Spring form 30 cm
Discussion about this post