Σ αυτό το επεισόδιο φτιάξαμε ένα εύκολο γλυκό ψυγείου με Μους απο Nutella Και σιροπιασμένη βάση από λευκή κουβερτούρα και ζαχαρούχο!
Υλικά ingredient
200 γρ κουβερτούρα (200 gr Dark Chocolate 65%)
200 γρ γάλα (200 gr Milk)
3 Αυγά (3 eggs)
150 γρ Ηλιέλαιο (150 gr Sunflower oil)
200 γρ ζάχαρη (200 gr sugar)
200 γρ αλεύρι (200 gr Flour)
20 γρ μπέικεν πάουντερ (Baking powder)
Μους (muss) Nutella
500μλ κρέμα γάλακτος 35% Λιπαρά (Whipping cream 35% fat
400 γρ nutella (400 gr nutella)
Σιρόπι (syrup)
150 γρ γάλα (150Milk)
400 γρ ζαχαρούχο (400 gr sweetened condensed milk)
180 γρ λευκή Κουβερτούρα (180 gr White Chocolate)
Discussion about this post