Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω πως να φτιάξετε φανταστική τραγανή στριφτή τυρόπιτα!! απλά πρέπει να κάνετε σωστά τα βήματα στην εκτέλεση της συνταγής.Το αλεύρι πρέπει να είναι για τσουρέκια με έξτρα γλουτένη!! Χρειάζεται οπωσδήποτε 1 ώρα ξεκούρασης για να μπορέσει να ανοίξει το ζυμάρι!!Μετά την 1 ώρα ξεκούρασης θα πρέπει απευθείας να ανοίξουμε το ζυμάρι χωρίς να το ξανά ζυμώσουμε !! Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε στον αέρα για 20 λεπτά και μετά για άλλα 40 λεπτά χωρίς λαδόκολλα!! Μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε!!
Υλικά-Ingredients
Για την ζύμη-For the dough
350 γρ αλεύρι για τσουρέκι-350 gr flour with extra gluten
200 γρ νερό-200 gr water
40 γρ ηλιέλαιο-40 gr sunflower oil
1 κτσ αλάτι-1 tbsp salt
Για την γέμιση-For the in
500 γρ τυρί φέτα-500 gr Greek feta cheese
λίγο ελαιόλαδο-a little olive oil
λίγο πιπέρι-a little peper
λίγο σουσάμι-a little of sesame
1 αυγό-1 egg
Discussion about this post