Μέθοδος Εκτέλεσης
- Παίρνουμε μία τορτίγια και απλώνουμε 2 κ.γ. τυρί cottage. Bάζουμε μία φέτα τυρί κομμένη στη μέση, μία φέτα γαλοπούλα κομμένη στη μέση, δύο φέτες ντομάτας και 3 φέτες αγγουριού. Τυλίγουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε μία άλλη τορτίγια απλώνουμε 1 κ.σ. τυρί κρέμα, βάζουμε το καλαμπόκι, το τριμμένο καρότο, το μαρούλι χωρίς το κεντρικό μέρος και το κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες του 1 εκ. Τυλίγουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Παίρνουμε μία τρίτη τορτίγια και βάζουμε αβοκάντο σε λεπτές φέτες του 1 εκ. και μία φέτα σολομό ή το αβοκάντο και το αυγό κομμένα σε λεπτές φέτες του 1 εκ. Τυλίγουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Για τη συναρμολόγηση
- Κόβουμε την κάθε τορτίγια στη μέση με ένα πριονωτό μαχαίρι. Στο τέλος θα έχουμε 6 κομμένες τορτίγιες όπου θα τις χρησιμοππιήσουμε ως ”αυτοκινητάκια”. Για κάθε μισή τορτίγια θα χρειαστούμε 4 λεπτές φέτες αγγούρι άρα για όλες θα χρειαστούμε 24 φέτες αγγούρι τις οποίες θα τις χρησιμοποιήσουμε ως ”ρόδες”!
- Αντί για οδοντογλυφίδες θα χρησιμοποιήσουμε τις λεπτές λωρίδες από το καρότο. Με την μία λωρίδα καρότου διαπερνάμε την μπροστά άκρη της τορτίγιας. Με μία άλλη λωρίδα διαπερνάμε την πίσω άκρη της ίδιας τορτίγιας. Σε κάθε άκρη του καρότου τοποθετούμε από μία φέτα αγγουριού τρυπώντας το στη μέση όπου είναι το μαλακό του σημείο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλες τις τορτίγιες. Στο τέλος θα έχουμε 6 “αυτοκινητάκια”.
- Σερβίρουμε με φύλλα μαρουλιού και με λεπτές λωρίδες από αγγούρι και καρότο.
Discussion about this post