Στη Σαμοθράκη, έναν τόπο με ιδιαίτερη χλωρίδα και γεμάτο κοπάδια αιγοπροβάτων, το τυροκομείο μας, κρατάει ζωντανή την παράδοση. Το γάλα των αμνοεριφίων του νησιού φτάνει στο τυροκομείο μας και τυροκομείται αμέσως.
Ολα μας τα προϊόντα παράγονται με μεράκι και μόνο από το αιγοπρόβειο γάλα του νησιού, με φυσική καλλιέργεια γιαουρτιού. «Ενας λόγος που το τυρί μας είναι ξεχωριστό, είναι ότι τα ζώα αρμυρίζουν καθημερινά και βόσκουν στην εξαιρετικά πολυποίκιλη χλωρίδα της Σαμοθράκης.
Κι εγώ είμαι αποφασισμένος να τυροκομώ μόνο όσο έχω γάλα από το νησί».
Τυροκομείο “Παπανικολάου”
Δείτετε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ>>>
Discussion about this post