Συνταγή για το καλύτερο ρυζόγαλο με βελούδινη υφή στην κρέμα και ανεπανάληπτη γεύση βανίλιας και με δεύτερη εκδοχή με βάση κομπόστα βύσσινο και κρέμα βανίλια για μία ισορροπημένη γλυκόξινη γεύση!!
Υλικά
200 γρ ρύζι γλασσέ
100 γρ ζάχαρη άχνη
1 λίτρο γάλα
100 γρ ζάχαρη
500 γρ κρέμα γάλακτος
500 γρ νερ
2 βανιλίνες ή 1 κτσ υγρή βανίλια
Λίγο κανέλα
Προαιρετικά κομπόστα βύσσινο
200 γρ ρύζι γλασσέ
100 γρ ζάχαρη άχνη
1 λίτρο γάλα
100 γρ ζάχαρη
500 γρ κρέμα γάλακτος
500 γρ νερ
2 βανιλίνες ή 1 κτσ υγρή βανίλια
Λίγο κανέλα
Προαιρετικά κομπόστα βύσσινο
Discussion about this post