Είναι η αγαπημένη τούρτα από τα παλιά ζαχαροπλαστεία, γεμάτη σοκολάτα, ιδανική για γενέθλια και γιορτές.
Υλικά
Παντεσπάνι
4 αυγά
100 γρ αλευρι
20 κτγ κακάο
2 κτγ μπέικεν
2 βανιλίνες
70 γρ ζάχαρη
Για το σιρόπι
250 γρ νερό
150 γρ ζάχαρη
Ιταλική μαρέγκα
40 γρ νερό
180 γρ ζάχαρη
ασπράδια απο 3 αυγά
Για την κρέμα
200 γρ κουβερτούρα 65%
600 γρ κρέμα γάλακτος
ΚαιΤην Ιταλική μαρέγκα
.
Discussion about this post