Όλα τα ψωμιά είναι υπέροχα όμως η μπαγκέτα, η φίνα Γαλλική Baguette που τρώγεται μόνο φρέσκια, μόλις έχει βγει από το φούρνο είναι ΜΟΝΑΔΙΚΉ.
Φτιάξτε σπιτικές Γαλλικές μπαγκέτες στο σπίτι σας με όλα τα μυστικά.
Υλικά
460 γρ αλεύρι για ψωμί
350 γρ νερό χλιαρό
25 γρ μαγιά νωπή
1φακελάκι ξηρή μαγιά
2κτγ αλάτι
————————————–
Κομμάτια
3 μπαγκέτες
————————————–
Χρόνος
3 (45 λεπτά)
Υλικά
460 γρ αλεύρι για ψωμί
350 γρ νερό χλιαρό
25 γρ μαγιά νωπή
1φακελάκι ξηρή μαγιά
2κτγ αλάτι
————————————–
Κομμάτια
3 μπαγκέτες
————————————–
Χρόνος
3 (45 λεπτά)
Discussion about this post