Τι το καλύτερο να κάνετε απο ένα νόστιμο και νηστίσιμο σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι!!!
Υλικά
3 νεροπότηρα νερό
1 νεροπότηρο χυμό από πορτοκάλι
3 νεροπότηρα ζάχαρη
1 νεροπότηρο σιμιγδάλι ψιλό
1 νεροπότηρο σιμιγδάλι χοντρό
1/2 νεροπότηρο ηλιέλαιο
1 κτγ κανέλα
3 νεροπότηρα νερό
1 νεροπότηρο χυμό από πορτοκάλι
3 νεροπότηρα ζάχαρη
1 νεροπότηρο σιμιγδάλι ψιλό
1 νεροπότηρο σιμιγδάλι χοντρό
1/2 νεροπότηρο ηλιέλαιο
1 κτγ κανέλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
και ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
και ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και τα σιμιγδάλια και τα καβουρτίζουμε με πάρουν ένα χρυσαφή χρώμα αμέσως μετά ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα τις κατσαρόλας!! Αφού ετοιμάσαμε την φόρμα μας με το λάδι και το πασπαλισμένο ινδοκάρυδο ήμαστε έτοιμη να το ρίξουμε στην φόρμα μας και να το απολαύσουμε μόλις κρυώσει καλή σας επιτυχία!!!
Discussion about this post