Υλικά:
3 αυγά.
500γρ φαρίνα που φουσκώνει μόνη της.
1 συσκευασία πραλίνα της αρεσκείας σας.
Προετοιμασία:
Ανακατεύουμε με σύρμα η μίξερ τα αυγά για 3 λεπτά, προσθέτουμε την πραλίνα, καλό θα ήταν να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μπορεί να δουλευτεί ευκολότερα και τέλος προσθέτουμε την φαρινα κατά προτίμηση κοσκινισμένη και ανακατεύουμε μέχρι να πετύχουμε μια σφικτή ζύμη, την ανοίγουμε με πλαστή και την κόβουμε με κουπάτ, αν έχουμε χριστουγεννιάτικα, σε διάφορα σχήματα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για 10 λεπτα. Έτοιμα !!
Αν θέλετε πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη η χριστουγενιάτικο μείγμα τζίνζερ-κανέλα.
Discussion about this post