Υπέροχα αφράτα καλτσούνια με κιμά και μετσοβόνε ! Θα τα λατρέψετε !
Υλικά(για 18-20 τμχ):
250γρ γάλα
150γρ βούτυρο
2 αβγά
1κσ ζάχαρη
1κγ αλάτι
2κγ μπέικον πάουντερ
550γρ αλεύρι γ.οχ
———-
500γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
2κσ πελτές ντομάτας
1 φύλλο δάφνης
1 ξύλο κανέλας
5 γαρύφαλλα
1,5κγ αλάτι
1κγ ζάχαρη
5 μπαχάρια
5κσ ελαιόλαδο
———-
250γρ μετσοβόνε τριμμένο
5 ντοματάκια
———-
Ingredients(18-20 pcs):
250gr milk
150gr butter
2 eggs
1tbsp sugar
1tsp salt
2tsp baking powder
550gr all purpose flour
———-
500gr minced meat (beef)
1 big onion
1 garlic clove
1 glass of white wine
2tbsp tomato paste
1 bay leaf
1 cinnamon stick
5 cloves
1,5tsp salt
1tsp sugar
5 allspices
5tbsp olive oil
———-
250gr metsovone smoked cheese
5 cherry tomatoes
Subscribe: Food Pistol
Discussion about this post