Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας βούτυρο
- 1 φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
- 1/3 του φλιτζανιού κακάο
Εκτέλεση
- Αρχικά, σε μία κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο σας.
- Μόλις λιώσει, προσθέστε τις μπάρες κακάου και το γάλα. Με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύετε το μείγμα σας και στη συνέχεια σκεπάζετε την κατσαρόλα με ένα καπάκι, για να βράσει το περιεχόμενο σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
- Μεταφέρετε τη σοκολάτα σας σε ένα μπολάκι και από εκεί στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Φοράτε τα γάντια σας και αρχίζετε να πλάθετε τη σοκολάτα σε μικρές μπαλίτσες.
- Μεταφέρετε μία λαδόκολλα, αφήνετε για πέντε λεπτά στην άκρη και από εκεί στο πιάτο σας και τα απολαμβάνετε!
Καλή επιτυχία!
Πηγή: tlife.gr
Discussion about this post