Νηστίσιμη μπουγάτσα με σπιτικό φύλλο!!!Δεν είναι δύσκολο αρκεί να κάνεις σωστά βήματα και σωστά υλικά!!
Tips
Αλεύρι για τσουρέκι
Ξεκούραση 1 ώρα με λάδι το ζυμάρι σκεπασμένο με μεμβράνη
Μετά την ξεκούραση ανοίγουμε απευθείας το ζυμάρι χωρίς να το ξαναπλάσουμε !!
(Ψήσιμο)Μετά τα 30 λεπτά γυρνάμε το ταψί
Ψήνουμε 170 με 180c με αέρα
Υλικά
Για την ζύμη
350 γρ αλεύρι για τσουρέκι
200 γρ νερό
1 βανίλια
1 κτσ ζάχαρη
1 κτγ αλάτι
40 γρ ελαιόλαδο
ηλιέλαιο για το άλειμμα
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
350 γρ ζάχαρη
3 βανίλιες-
200 γρ σιμιγδάλι ψιλό
50 γρ κορν φλάουρ
50 γρ μαργαρίνη
Πηγή: LIVE KITCHEN CHANNEL
Discussion about this post